busa10

Anmäl dig till BOIL Här

Här hittar du all övergripande information som rör IK Frej Täbys Boll- & Idrottslek (BOIL).
BOIL är en rolig start på idrottslivet. Avslappnat och lekfullt tränar vi koordination och provar olika sporter, framförallt fotboll och innebandy. Målet är att alla barn ska vara engagerade, bli sedda och förstås ha kul!

BOIL startar i april månad det år som barnet fyller 5 år. I april 2018 startar vi med andra ord upp BOIL för barn födda 2013. Anmälan öppnar vanligen i november-december, dvs ett par månader innan start. Anmälan är dock öppen under hela BOIL-perioden och även efter BOIL. Alla är välkomna att delta hos IK Frej Täby.

BOIL följer skolornas terminer, dvs har uppehåll när skolorna har lov.

Under sommarhalvåret tränar vi utomhus på konstgräs och under vinterhalvåret tränar vi inne i Bollhallen. Delningen brukar ske i april respektive oktober och är väderberoende. All information om detta kommer att finnas på hemsidan.

Eftersom intresset kring BOIL är så stort brukar barnen delas in i två grupper under första året. Uppdelningen görs först när vi ser hur många barn som är anmälda.

BOIL-upplägget är tvåårigt, första året med bredare variation så att barnen får träna koordination och prova flera sporter, t ex fotboll, innebandy och friidrott. Andra året blir det mest innebandy och fotboll, samt en del om värderingar. Efter två år i BOIL bildas rena fotbolls- och innebandylag. Fram till dess har vi två år av mycket skoj!

Träningarna leds inledningsvis av ledare från Frejs äldre lag, samt ungdomsledare från klubben. Under det första året kommer föräldrar att slussas in som ledare så att vi år 2 har föräldraledda lag med stöd av ungdomsledarna.

Anmälan sker direkt på hemsidan. Gå in på aktuell grupp och klicka på anmälningsknappen. Observera att det är barnets namn och personnummer som gäller vid anmälan. Ange även fullständig adress samt mail och telefon till minst en förälder. Dessa uppgifter används endast av Frejs kansli och kan inte ses av utomstående. Om du av någon anledning inte vill uppge några av ovanstående uppgifter, kontakta boil@ikfrej.se.

När anmälan är gjord väntar den på godkännande från Frejs kansli.

Kostnaden för hela BOIL-året (april – december) är 1500 kr och då ingår även en Frej t-shirt + vattenflaska! I Frej är man välkommen att provträna upp till 3 ggr utan att betala. Medlemsavgiften kommer på faktura via e-post runt träningsstart.

Frågor om BOIL hänvisas till Daniel.melki@ikfrej.se

Verksamheten bedrivs i huvudsak på Vikingavallen i Täby Kyrkby. På Vikingavallen har vi konstgräsplaner och grusplaner samt en inomhushall (sportgolv).

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail