Ungdom5

Historia
Idrottsklubben Frej grundades den 5 februari 1968 av Åke Berghagen och hans vänner. IK Frej Täbys verksamhet syftade då såväl som nu till att främja idrotts- och fritidsverksamheten framför allt bland barn och ungdomar i Täby Kyrkby med omnejd. Tillsammans och med hjälp av den unika känslan av gemenskap och tillhörighet som finns nere på Vikingavallen vill vi skapa en klubbkänsla där spelarna är stolta över IK Frej Täby och en kultur där vi fostrar spelare och ledare till att agera både på och bredvid planen som goda representanter för klubben.

Utveckling
Grundsynen för all verksamhet i Frej är att allt vi gör ska ses som ett medel att stimulera varje medlems tillväxt och utvecklingsmöjligheter. Vi vill ge barn och ungdomar en meningsfull och fostrande fritidssysselsättning i både social, kulturell och fysisk mening, samt utveckla ambitiösa idrottsliga förmågor till en framtida elitidrottssatsning. För att nå dit hjälps vi åt och ger alltid vårt yttersta för varandra, för föreningen och för oss själva.

Glädje
Verksamheten ska präglas av att medlemmarna deltar i aktiviteterna med glädje och tillfredsställelse. Glädjen och kärleken till sporten och lagkamraterna ser vi som de viktigaste faktorerna för att skapa en stimulerande och utvecklande miljö där vi alla har en chans att nå våra drömmar.

Gemenskap
IK Frej Täby välkomnar alla människor och vill ge alla som deltar i verksamheten en kamratlig och trygg social gemenskap samt förutsättningar för en positiv och utvecklande idrottsmiljö. Vi hälsar alltid på varandra i samband med matcher och träningar och behandlar alltid motståndare och domare med respekt oavsett resultat. Vi tar alltid avstånd från alla former av diskriminering, t ex på grund av nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön, sexuell läggning eller fysiska/psykiska förutsättningar.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail