Tim Erlandsson skriver på för Frej

Tim Erlandsson kompletterar målvaktsuppsättningen i IK Frej

IK Frej hämtar hem Tim Erlandsson till Sverige från Nottingham Forest.

  • Tim ville hem och vi ville ha Tim. Det har varit en lång och energikrävande process, så det är skönt att få alla signaturer på plats, berättar manager Stefan Olsson om avtalet som sträcker sig över 6 månader.

Den 22-åriga målvakten Tim Erlandsson flyttade som tonåring från Halmstad till England och spel i Nottingham Forest. Under de fyra åren där har han varit utlånad i omgångar till Barrow, Salford City, men även AFC Eskilstuna. Dessutom har Erlandsson representerat Sveriges landslag upp till och med U21-landslaget och även blivit inkallad till en januariturné med A-landslaget.

  • Det har varit en komplex procedur att försöka komma överens med en aktör som Nottingham Forest när man är där vi är i rangordningen. I processen har Tim fått göra stora uppoffringar och har med all tydlighet visat att han verkligen vill spela fotboll i Frej, säger Stefan Olsson.

Följ vårat truppbygge inför Superettan 2019 på våra sociala medier:
Facebook
Instagram
Twitter

2584 views