IK Frej Täbys Akademiträningar är för dig som har ambition att träna ett extra pass utöver ordinarie lagträning och erbjuds alla spelare under 7- och 9-spelsåren, dvs 10-14 år.

Akademiträningarna utgår från vår SEF-certifierade Utbildningsplan, och fokuserar på spelarnas individuella teknik och beslutsfattande ute på planen. Vi fokuserar på bollkontroll i högt tempo vid medtagning och drivning, tillslagsteknik vid passning och avslut samt perception och spelförståelse.
Vi väver även in koordination, smidighet och styrka i våra pass för att ge spelarna bästa möjliga förutsättningar att lösa de situationer som uppkommer under matcher.

Akademiträningarna leds av Frejs erfarna instruktörer. Vi lägger stor vikt vid spelarnas beteende på och utanför planen; att man respekterar sin omgivning och försöker uppmuntra andra och sig själv att göra sitt bästa vid varje tillfälle. Akademiträningarna inleds med en samling i omklädningsrummet för en genomgång och syfte med dagens träning. Det kommer att vara 17 Akademiträningar, samtliga pass genomförs på Vikingavallen.

Anmälan till årets akademi hittar du här

Tiderna är fördelat på följande dagar:

Målvakt
Mån – P 06-08 – 16:30 – 17:30
Mån – F Födda 06-08 17:30 – 18:45

Utespelare
Tis – P/F födda 07-08
Ons – P födda 09
Tors – F födda 09
Fre – P-/F Födda 05/06

Kostnaden för perioden är:
Utespelare: 1950 : –
Målvaktsakademi: 950 : –
Målvakt + utespelare: 1950 : –

Anmälan hittar du här

Vid frågor gällande IK Frej Täbys akademier kontakta – John.samuelsson@ikfrej.se

ik frej logo