Ackreditering

Kontakt press
Mail: Press@ikfrej.se

 

Ackreditering
För att ansöka om ackreditering krävs giltig presslegitimation (AIPS-kort eller medlemskap i sportjournalistklubb). Kontakta medieansvarig via mail för ackrediteringar. Utan ackreditering kan vi inte garantera plats på pressläktaren. Den information vi behöver från dig är namn, vilket företag du kommer ifrån samt din mailadress och telefonnummer. Ackreditering ska ske senast sista vardagen före match kl 15:00.

Ackrediteringsbricka hämtas i IK Frej Täbys biljettlucka i ” Frejknuten” den gula stugan mittemot bollahllen, som öppnar två timmar före avspark. Denna ska bäras synligt under hela vistelsen på arenan. Medieansvarig hos IK Frej Täby förser dig med pressinformation samt västar och pallar till fotografer. Ackrediteringsbricka, väst och pall lämnas tillbaka på i pressrummet efter matchen.

Parkering
Vi har tyvärr ingen reserverad parkering för pressen, men däremot går det bra att åka till pressingången och lasta av om du har tyngre utrustning med dig.

Pressrum
Pressrummet hittar du inne på arenan, efter att du fått din ackreditering, går du in vid huvudingången, vid ”tegelhuset”. Här finns eluttag och trådlös uppkoppling.

Pressrummet är öppet från två timmar före avspark, under hela matchen och håller sedan öppet mellan 75-90 minuter efter matchens slut.

Pressläktare
Ingång till pressläktaren ligger i närheten av pressrummet. Reserverade platser finns på sittplatsläktaren under tak. Ta trappan upp till höger där det finns platser märkta ”Press” med tillgång till eluttag och trådlös uppkoppling.

Innerplan – fotografer
Samtliga som vistas på innerplan ska bära västar. Använd ingången för media till innerplan nere i högra hörnet på den sida där spelarbänken finns. Respektera att området du får vistas på sträcker sig längs hela förlängda mållinjen, hela bortre långsidan samt ungefär upp till i höjd med straffområdeslinjen på den sida där spelarbänken finns.

OBS! Från spelarbänken ska man ha fri sikt från hörnflagga till hörnflagga. Kamerautrustning får inte skymma sikten för åskådarna. Fotografer och kamerateam får inte heller skymma fasta TV-kameror. Håll dig så nära staketet som möjligt för att inte hindra sikten eller störa spelet.

Presskonferens
Presskonferensen startar senast 15 minuter efter avslutad match i pressrummet.

Intervjuer
Intervjuer sker i anslutning till pressrummet på markerad plats. Önskemål om intervjuer med spelare och ledare anmäls till medieansvarig som sedan bestämmer i vilken turordning intervjuerna kommer att ske. Var vänlig respektera denna turordning.