Damheader
Moa Aronsson

Moa Aronsson #22

”an”an

Om mig:

Jag är en 16 årig tjej som spelat fotboll i IK Frej sen barnsben och har alltid velat ha kul och utvecklas på fotbollen. Den senaste vårsäsongen har jag för det mesta spelat ytterback men jag har spelat på de flesta positionerna och favoriten skulle jag ändå säga är på mitten där jag får fördela bollen. Laget betyder mycket för mig. En del av fotbollen är att ha kul och längta till att komma ner till träningarna. Jag vill också känna en utveckling, vilket jag verkligen gjort i IK Frej under alla mina säsonger här.

Mina styrkor är att jag är en allround spelare som kan spela de flesta positionerna samt att jag också är en lagspelare som vill vinna tillsammans med laget. Jag har också bollsinnet och spelförståelsen. Mitt mål med fotbollen är att utvecklas, vinna och ha kul. Och det är just detta som gör att det blir ännu roligare!

De dagarna som jag inte spelar fotboll så spelar jag innebandy vilket även det är något utav det bästa jag vet. Jag pluggar även på Tibble gymnasium på Ekonomi linjen. Att kunna spela fotboll och innebandy och samtidigt kunna vara med kompisar är det som driver mig framåt!

-Tillsammans är vi oslagbara

< Gå tillbaka