Stärk lagkassan

Stärk lagkassan

”Här har vi samlat de företag föreningen rekommenderar för stärka lagkassan. Dessa företag har en bra affärsmodell som gynnar laget och produkter av hög kvalité.”

Newbody

Idrottslag har sedan 1987 sålt Newbodys populära produkter. Av alla som säljer tillsammans med oss är majoriteten just idrottslag. Våra populära och prisvärda produkter gör det möjligt att sälja år efter år och många av våra lag återkommer.    En av anledningarna är att våra produkter efterfrågas av idrottslagens kunder vilket gör det enkelt att sälja och tjäna pengar till cuper, resor och träningsläger.

Så ta chansen att sälja Newbodys populära och prisvärda produkter och se till att alla kan åka med på cupen, träningslägret eller resan!

Parmesanosten.se

Delikatesskungen

Vi på DelikatessKungen har specialiserat oss att hjälpa skolklasser, lag och föreningar med finansiering av sina aktiviteter. Vi har hjälpt mer än 20 000 skolklasser, lag och föreningar sedan 1992 och de har sammanlagt dragit in över 150 miljoner kronor till deras kassor genom att sälja våra produkter. Att säljgrupper återkommer år efter år är ett gott betyg på att vårt koncept fungerar väldigt bra.

 

 

Minibar

ik frej logo