IK Frej Täby

IK Frej Täby Herr anställer en klubbchef

 

IK Frej Täby Herrfotboll har varit verksamt inom elitfotbollen under fyra säsonger och rustar sig nu för att ta nästa kliv och utveckla sin 5e säsong i Superettan. Vi utvecklar nu nya förutsättningar och former för verksamheten med bla. Införandet av en ny befattning som klubbchef i föreningen. Det är en central roll i sammanhanget. Klubbchefens arbete kommer att omfatta både utvecklingsarbete och operativt arbete med ansvar för såväl den idrottsliga som den ekonomiska verksamheten. 
Klubbchefen är underställd klubbordföranden och har inför styrelsen ett totalansvar för att utveckla och driva verksamheten. 
Vi anställer fr om 1 januari 2019 Janne Jonsson som klubbchef för IK Frej Täby Herr på heltid.
Janne är uppvuxen i Täby, han började sin fotbollskarriär i Frej vid tidig ålder, varit en sejour i IFK Täby för att sen vända tillbaka till IK Frej i division 4. Han avslutade sin fotbollskarriär som yttermittfältare i Frejs herrlag på 90 talet.
Janne har ett starkt entreprenörskap och är en driven person som får saker och ting gjorda.
Varmt välkommen Janne till en viktig roll i ”nya” Frej!

Styrelsen 
IK Frej Täby Herrfotboll

1822 views