Moustafa Zeidan till IK Frej Täby

Den 20-åriga mittfältaren Moustafa Zeidan är överens med IK Frej. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2019.
– Trots sin ringa ålder så är Moustafa en erfaren spelare, säger tränare Lukas Syberyjski om mittfältaren som förra säsongen startade sju matcher i då allsvenska BP.

Moustafa Zeidan fick sin tidiga fotbollsfostran i plantskolan Högaborgs BK innan han som 16-åring flyttade till Birmingham och Aston Villa.
– Trots sin ringa ålder så är Moustafa en erfaren spelare. Han har fotbollskulturella referenser från ett annat land i erfarenheterna från England, samt allsvenska meriter från två klubbar, konstaterar tränare Syberyjski.
Efter två år i Aston Villa kom Zeidan hem till födelsestaden Helsingborg och allsvenskt spel på Olympia. Efter en mellanlandning i Syrianska hösten 2017 var det återigen Allsvenskt spel förra året, denna gång med Brommapojkarna.
– I Moustafa får vi en spelare som kan få fast bollen på motståndarnas planhalva. Därifrån kan han sedan verkligen såra dem med både en skicklig passningsfot och ett bra tillslag för avslut, säger Syberyjski.

1804 views