IK Frej Täby

IK Frej Täby F13 – Säsongsutvärdering 2020

I år har F13 spelat sina första matcher genom att delta i kvarterscuper. Spelarna har verkligen gillat det och vill alltid spela mer. Ett önskemål under en av cuperna var att få spela 500 matcher på en och samma dag. Denna glädje till fotbollen, träningar och matcher delar vi ledare med våra härliga och duktiga spelare. Att få se hur varje individ utvecklar sig är verkligen en ynnest och utvecklingen är olika för varje spelare. För en spelare kan det vara att våga stå i mål, en annan att våga driva bollen eller att ta tillbaka bollen från motståndaren osv. 

Truppen består av 21 spelare idag och 5 ledare och vi blir bara glada om fler vill börja spela med oss. Vi längtar redan till våren med fler matcher och cuper men innan dess ska vi se till att ha roligt under vintersäsongen.  

Hälsningar Ledarna F13

Är du intresserad av att spela med F13 eller något av våra andra lag? Anmäl dig här eller kontakta kansliet på kansli@ikfrej.se – 08 510 116 75

1549 views