IK Frej Täby

Skandinavisk VVS-Teknik förlänger samarbetet

Skandinavisk VVS-Teknik förlänger samarbetet med IK Frej Täby Fotboll
Ett nära samarbete med våra kommersiella partners är en nyckelfaktor för att kunna skapa ett långsiktigt samarbete över tid. Därför är vi idag extra glada då vi kan presentera ytterligare en viktig förlängning på marknadssidan. Många företag lyfter idag det sociala ansvarstagandet som ett av de allra viktigaste motiven till sin sponsring konstaterar Johan Rydberg, IK Frej marknad. Som partner till IK Frej Täby och vår verksamhet stöttar du inte bara en förening, du bidrar även till skapandet av ett bättre lokalt samhälle där våra barn och ungdomar ges möjlighet till en aktiv fritid som främjar kamratskap och god hälsa samtidigt som de ges möjlighet att utöva idrotten som de älskar.

Ett stort tack till Skandinavisk VVS-Teknik för ert värdefulla stöd!

Skandinavisk VVS Teknik AB är ett företag som utför alla slags VVS-arbeten främst för byggentreprenörer, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar i Stor-Stockholm.
Vi utför pannbyten, värmeinstallationer, avloppsanläggningar, vattenrening, renovering, nybyggnation samt ROT-jobb inom VVS och mycket därtill.

Ni når oss enklast på telefon 08-540 855 65, varmt välkomna.

1310 views