IK Frej Täby

ICA Täby Kyrkby förlänger samarbetet med IK Frej Täby FF ytterligare två år!

ICA Täby Kyrkby förlänger samarbetet med IK Frej Täby FF ytterligare två år!

ICA Täby Kyrkby väljer att fortsätta stötta ungdoms- och seniorfotbollen i Täby Kyrkby. ICA Täby Kyrkby har varit sponsor till IK Frej Täby ända sedan 70-talet. På den tiden genom Thore och Margit Bergquist, och nu är det tredje generation Bergquist som fortsätter vara en viktig del i IK Frejs utveckling. Vi är oerhört glada över att vår största och trognaste sponsor väljer att fortsätta sitt engagemang ytterligare två år, och på så sätt stötta vår verksamhet. Det är en trygghet i att ha en långsiktig och trogen partner i vårt fortsatta arbeta att förbättra och utveckla verksamheten.

För oss är det en självklarhet att fortsätta vara en del av IK Frejs framtid, och att bistå IK Frej med ekonomiska medel för att bedriva och vidareutveckla den lokala fotbollen i alla åldrar för såväl flickor som pojkar på alla nivåer säger Björn Bergquist ICA Handlare.

För ICA Täby Kyrkbys del handlar samarbetet med IK Frej Täby främst om ett lokalt samhällsansvar där vi med glädje ställer upp om vårt bidrag kan vara med och förbättra och förenkla möjligheten för tjejer och killar att göra något de älskar på hemmaplan, fortsätter Björn Bergqvist.

Vill du också vara med och stötta IK Frej Täby Fotboll?
Kontakta någon av oss i sponsorgruppen:

  • Johan Rydberg, 070-778 66 00, johan@ikfrej.se
  • Erik Larsson, 070-579 08 92, erik@ikfrej.se
  • Sventa Berger, 070-168 56 63, sventa@ikfrej.se
1628 views