IK Frej Täby

Spelarpresentation – nummer 1

Vi startar presentationerna av årets spelartrupp på herrsidan med en återvändare. Vill ni garanterat se alla presentationerna följer ni oss på Instagram: @ikfrejfotbollherr eller www.laget.se/IKFREJTABYfotbollherr

Vi är otroligt glada över att välkomna Sebastian Jurell tillbaka till IK Frej Täby. Sebbe var tidigare en ledande gestalt under många år. Sebbe kommer med sin kunskap och rutin vara en viktig del av byggandet av vår nya herrverksamhet. Det ska bli väldigt kul att se Sebbe spela fotboll på Vikingavallen igen.

Dannes kommentar:
-Sebbe har en extremt låg felprocent i det totala spelet och är otroligt skicklig på att takta matcherna till sin och lagets fördel. Han bidrar till en seriositet med sin person och en grundtrygghet i spelet som ingen annan. Skulle man önska sig något skulle det ju vara att han utnyttjade sin fantastiska vänsterfot för att ibland testa ett avslut.

Några korta, snabba till Sebbe:

Beskriv dig själv som spelare: Bolltrygg sidleds-jonny med sveriges bästa vänstertass.
Vad är dina egna mål med säsongen: 2 skott på mål
Sommar eller vinter? Sommar
Match eller träning? Träning
Konst eller naturgräs? Naturgräs
Fredag eller lördag? Fredag
Passa eller skjut? Passa!

2025 views