IK Frej Täby

Byggmax förlänger samarbetet med IK Frej Täby

Byggmax väljer att fortsätta stötta IK Frej Täby genom att bidra med panel av bra kvalitet till byggnationen av IK Frejs nya klubbhus som kommer bli en mötesplats för alla i Täby Kyrkby.

För oss är det en självklarhet att fortsätta vara en del av IK Frejs framtid, och att bistå ekonomiska medel för att bedriva och vidareutveckla den lokala idrotten i alla åldrar för såväl flickor som pojkar på alla nivåer säger Stefan Moseby Regionschef på Byggmax.

Vår idé är enkel, vi erbjuder byggvaror av bra kvalitet till ett lågt pris i våra byggvaruhus – oavsett om du är hemmafixare eller proffs. Vi bjuder även på bygginstruktioner, gör-det-själv-filmer och inspiration. Oavsett om du ska bygga altan, lägga golv eller måla om hittar du vad du behöver på Byggmax.

På våra anläggningar runt om i landet hittar du allt du behöver för att bygga ett helt hus, från grund till nock. Men hur kan byggmaterialet vara så billigt? Jo för i våra byggvaruhus hittar du inte hundratusentals produkter du inte behöver (det hittar du online istället) utan bara ett noga utvalt bassortiment.

Med den taktiken i våra byggvaurhus kan vi erbjuda dig byggvarorna du verkligen behöver i stora volymer till ett lågt pris. Dessutom låter vi dig göra en del av jobbet, som att plocka ihop det du vill ha och själv lasta bilen i vår smidiga drive-in. Smart va!?

All information om produkten, hur mycket du behöver och bygginstruktioner hittar du här på vår webb. På nätet får du dessutom ett bredare sortiment med tusentals fler billiga byggvaror.

Vill du också vara med och stötta IK Frej Täby Fotboll?
Kontakta någon av oss i sponsorgruppen:
Johan Rydberg, 070-778 66 00, johan@ikfrej.se
Sventa Berger, 070-168 56 63, sventa@ikfrej.se

1176 views