IK Frej Täby

PROVSPEL IK FREJ TÄBY A-LAG

IK Frej Täby kommer med start den 15/11 erbjuda provspel till duktiga, ambitiösa och målmedvetna spelare. Vi behöver inför säsongen 2022 komplettera vår trupp med några spelare för att göra ett redan slagkraftig lag både bredare och bättre.

Vi söker Dig som vill vara en del av en utvecklande- och ambitiös miljö. Där det finns tydliga mål och ambitioner med seniorverksamheten inom föreningen. IK Frej Täby tränar och spelar på Vikingavallen i Täby Kyrkby. Här finner Du en lugn och trygg miljö, samt goda faciliteter som ger Dig möjlighet att utvecklas i, under ledning av erfarna ledare.

Provspel kommer att ske efter kallelse.

Är du intresserad av att provspela till vår A-lagstrupp skickar du in Din ansökan enligt nedan.

Maila till Sportchef: oskar@ikfrej.se

Ange

Namn:

Personnummer:

Mail:

Telefon:

Nuvarande klubb:

Position:

Fot:

Styrkor:

Övrigt:Efter anmälan kommer vi att kalla spelare till provträning när/ om det blir aktuellt.

Välkommen!

Bild: Angelica Tånneryd

1472 views